Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвРазбира се, на Борисов му прилича да е

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвРазбира се, на Борисов му прилича да е
Коментари Харесай

Плевнелиев: Борисов трябва да е по-смирен, по-скромен като дава оценки

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Разбира се, на Борисов му наподобява да е малко по-смирен,  може би и малко по-скромен, когато дава такива оценки и това би му се отразило добре. В политиката би трябвало да важат общочовешките полезности и те би трябвало да ни водят до всяко наше деяние. Започвам от възпитанието, да почнем от смирението, от отношението към болния, към възрастния.

Това сподели Росен Плевнелиев в „ Пресечна точка “ по Нова Тв.

За мен ще бъде забавно да забележим на следващия ден какво ще се случва в Народно заседание в отсъствието на Борисов. И въпреки всичко е повече от ясно, че, в случай че човек спортува и играе футбол, кара ски, е допустимо да има такива травми. Повече от ясно. Той демонстрира на целия народ, че мина не през една, а през пет тежки интервенции. Интересно да забележим на следващия ден какво тестване ще бъде демонстрирано в Народното събрание от уважаемите народни представители и дали ще покаже тези базисни полезности, които ние се надяваме да предадем на нашите деца - почитание към болния, в случай че щете към по-възрастни, и в случай че желаеме толкоз доста, да  бъдем за образец на децата ни, да дадем всичко от себе си. Може би на следващия ден в дебатите най-сетне ще би трябвало да забележим конкретика, решение за България и по какъв начин да вървим напред. Иначе, в случай че аз бях на мястото на Борисов, без да съм бил член на партията, без да съм взимал решение, без да бил член на Изпълнителната комисия, отстоявайки своята самостоятелност, вярвайки в европейското демократично развиване на България, аз бих направил следното нещо.В никакъв случай не го бих бавил този мандат, няма смисъл да бъде муден, всичките тези сюжети, които той изброи, по-скоро са безсмислени и няма смисъл. Ситуацията е повече от ясна - идната седмица завесите ще паднат. Дори няма да чакаме и месец. Следващата седмица ще се реши всичко, а точно с връчването на мандата на „ ИТН “ и напъните на партия „ ИТН “ да образуват или да не образуват надлежно държавно управление с целите и с персони, които да застанат като сътрудници, които да ги поддържат. Такъв беше демократичния избор на българския гласоподавател и оттук насетне прожекторите се насочват явно към „ ИТН “, сподели още Росен Плевнелиев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР